busje huren Goirle

Een ruime bus huren in Goirle!

Ben je aan het klussen of ga je verhuizen? Dan huur je bij Autohopper Goirle voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 6 m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20 m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Autohopper Goirle heeft altijd de juiste bus voor jouw klus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een bus reserveren of prijsberekening maken. Je mag natuurlijk ook bellen: 013-5181397.

Bus huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je voordelig een bestelbus huren zonder allerlei moeilijke voorwaarden? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Goirle aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land en is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een voordelige verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen? Bel dan gerust met onze verhuurreceptie 013-5181397.

Waar vind je ons? Kom je uit Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Alphen of Esbeek of Diessen? Dan kan je ons makkelijk vinden aan de James Wattstraat 1 in Goirle.